Aanbevelingen

Bernadette is een super enthousiaste vrouw met passie voor wat ze doet.
De healing die ik heb mogen ontvangen van haar is direct naar de kern, het liefdevol loslaten van de blokkades. Heerlijk om door Bernadette ontvangen te worden in haar mooie praktijk.

Dankjewel lieverd je bent een kanjer.
Ga zo door!

Karin van de Kreeke

Ik voelde me direct op mijn gemak en heb door de healingsessie nog extra inzichten gekregen die ik meedraag.

Bernadette kan goed luisteren en voelt intuïtief aan waar je werkpunten liggen.

Ook na de sessie brengt ze je rustig terug tot jezelf.

Huguette Wels

Nadat ik warm, liefdevol en enthousiast werd ontvangen, kwamen we na een diep en open gesprek tot de healingsessie.
Deze sessie was Waardevol.

Bernadette is een coach met het vak op haar lijf geschreven. Een sessie kan ik zeker aanbevelen.

Door haar eigen kracht in te zetten wordt je tijdens een sessie in je eigen kracht gezet.

Bernadette je bent een mooi mens.

Yvonne Boucherie-Lambrechts

Wat een bijzondere healingsessie! Bernadette begeleidde mij heel liefdevol en wist mij snel bij de kern te brengen, waar het pijnpunt vandaan kwam. Haar enthousiasme en intuïtief vermogen zorgen voor een super waardevolle healingsessie. Dit werk is op haar lijf geschreven. Echt een aanrader!

Pauline Geluk

Ik heb al veel stappen in mijn persoonlijke ontwikkeling gemaakt de afgelopen periode.
Ik zat op het punt dat ik niet contact kon maken met mijn eigen emoties en hierin balans te vinden.

Door de online coachingssessie die ik samen met Bernadette heb gedaan, heb ik geleerd om een tool toe te passen wanneer ik dit nodig heb. Hierdoor heb ik gelijk een stuk zelfliefde terug gekregen.

Ik was al bewust bezig met kiezen wat goed voor me is en wat niet. Nu ben ik mij hier nog meer bewust van. De zelfliefde helpt mij hier nog meer bij en ik leer dat mijn shit juist mijn kracht is.

Dankjewel hiervoor!

Marije van der Loo-Vink

Bernadette is een powervrouw en mijn lichtje in de sky. Want door haar word ik in mijn kracht gezet en daar ben ik zeer dankbaar voor!

Amy van de Wouw

Bernadette als coach is een ervaring op zich. Zij durft door te pakken. Dit doet ze door vragen te stellen die je aan het denken zetten om jou inzichten te geven om daadwerkelijk je lifefstyle te kunnen veranderen. Dit alles vanuit liefde. Wil je echt aan de slag met jezelf of je voeding? Dan is werken met haar zeker een aanrader!

Mirte van Splunder

Vanaf mei 2023 gebruik ik het ideale ontbijt me de producten die Bernadette aanbeveelt. Ook krijg ik regelmatig een coaching van Bernadette, waarbij ze niet alleen kijkt naar m’n gewicht en andere waardes, maar waarbij ze mij ook mentale steun, tips en coaching geeft. Dit samen met het meedoen met de Fit Marathon is ontzettend waardevol. Tijdens een Fit Marathon zit je met 8 andere gelijkgestemde mensen in een Telegram groep, waarbij we de verbinding bij elkaar opzoeken en elkaar helpen, tips en inspiratie geven voor een gezonde levensstijl. Dit op meerdere vlakken. Gezonde en verantwoorde voeding staat centraal, maar daarbij is er ook aandacht voor het mentale vlak en lichamelijke beweging.

Bernadette leidt en coacht op een hele fijne, respectvolle en prettige manier.

In de tijd dat ik door Bernadette wordt gecoacht heb ik zoveel mooie kennis opgedaan over gezonde voeding, verantwoorde keuzes maken en mooie nieuwe mensen leren kennen. Mijn gewicht is afgenomen, ik zit beter en lekkerder in m’n vel en heb meer energie. Ik had voorheen al allerlei diëten uitgeprobeerd, allemaal alleen….

Het feit dat ik nu op mijn gezondheid en gewicht mag letten samen met Bernadette en andere mooie mensen, maakt het dat ik het nu wel volhoud om goed voor mezelf te zorgen. Puur en alleen maar doordat ik het samen doe, samen staan we sterk en is het zoveel leuker!! Het gewicht staat niet centraal tijdens een Fit Marathon. Ik hoef zelf ook niet meer af te slanken, maar ik wil wel goed voor mezelf blijven zorgen en op gewicht blijven. En met hulp van Bernadette lukt dit al geruime tijd heel erg goed!

Ik gun iedereen in het leven “een Bernadette” die je echt hoort en ziet, die al je uitdagingen in het leven makkelijker en draagbaarder maakt en je het gevoel geeft dat je het niet alleen hoeft te doen.

Barbara Gulickx

Ik heb een uur met Bernadette aan de telefoon gezeten, want heb vandaag echt een baaldag gehad. Gelukkig hebben we dan Bernadette die naar mijn geklaag luistert en het vervolgens bij mij binnen 5 minuten voor elkaar krijgt om het dan weer in de positieve zin te draaien. En mij laat inzien dat dit mogelijkheden bied. Waar ik vervolgens dan ook gelijk mee aan de slag ga en een plan op gooi.

Joyce de Vrieze

Ben je op zoek naar een liefdevolle, respectvolle en oprechte coach? Dan ben je bij Bernadette aan het juiste adres.
Ik ben bij haar terecht gekomen, omdat ik heel graag meer energie wilde. Mijn behaalde resultaten zeggen genoeg over haar goede coaching. Ik ben zo dankbaar dat Bernadette op mijn pad is gekomen!

Sarieke van Gurp

Ik ging al huppelend naar binnen en de reactie van Bernadette maakte me nog trotser: spontaan, enthousiast en gemeend riep ze uit hoe anders ik eruitzag. En dat is precies hoe ik Bernadette ervaar: gedreven, gemotiveerd, positief, begripvol, meedenkend en waar nodig een liefdevolle schop onder je kont.

Dinja van Moolenbroek

Ondertussen ben ik alweer een jaar bij team MIND-Switch, en tot op de dag nog geen spijt van gehad. Van voeding tot mentale gezondheid, je kan er allemaal mee terecht bij Bernadette.
Bernadette geeft ontzettend goede coaching. Ze houdt je soms een spiegel voor die pijnlijk is, maar dit is uit liefde voor jezelf, zodat je voor je zelf mag kiezen.
Ik ben blij dat ze mijn coach is, want het maakt niet hoe laat, ze zal altijd tijd voor je maken!

Felicia Ooms

Aanbeveling formulier

Laat hier jouw aanbeveling achter over mijn boek of mijn dienstverlening

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
Ik geef wel/geen toestemming om mijn foto te publiceren op de website*
Ik geef wel/geen toestemming om mijn naam te publiceren op de website*

Ik voel me erg op mijn gemak bij Bernadette. Dat vind ik erg prettig en ook heel belangrijk. Ze straalt rust uit en heeft geen oordeel of advies klaar zonder te luisteren.

Angelina Francke

Bernadette heeft me veel gebracht. Naast een gezondere lifestyle ook een groot stuk bewustwording van wat ik mijn lijf aandoe als ik de verkeerde keuzes maak.

Ik neem niet snel iets van een ander aan, wil dingen altijd zelf ondervinden. Bernadette coacht op zo’n manier dat ze niet belerend of “juffig” overkomt, geeft me de informatie die zij denkt dat ik nodig heb en laat me dan zelf ontdekken hoe ik dat kan toepassen.

Blij dat ze op mijn pad is gekomen!

Heidi Schrier

Bernadette is gepassioneerd als zij verteld over de producten. Ze weet ook precies te vertellen welke producten voor jou geschikt zijn. Ik mag geen gluten hebben en Bernadette weet precies welke producten ik dan wel mag hebben. Vorig jaar ben ik gestart met het gebruik van de producten en voor de start kreeg ik eerst een uitgebreide intake en later kwamen de follow-up gesprekken

Bernadette houdt contact met mij tijdens het vervolg en dat gaan dan telefonisch of via WhatsApp. Wat ook prettig is zijn de Fit Marathon’s die zij houdt. Je krijgt dan adviezen over je eetgewoontes, wat kan anders en evt. beter.

Het is een bewustwording deze Fit Marathons. Het gaat niet alleen over afvallen en gezond eten maar ook je bewustzijn. Samen 1 zijn in de groep, dat spreekt mij het meeste aan.

Esther Loderus

Soms kom je in je leven de juiste persoon tegen. Bernadette is voor mij zo een persoon. Naast dat ik veel informatie en hulp over voeding krijg, gaat haar coaching ook verder dan dat. Het gaat ook om de persoon, wie ben je, waar sta je, wat wil je leren, waar kan ik bij helpen?
Ze doet dit met veel liefde, geduld, pakt de kern aan waar het begint, stelt de juiste vragen en oordeelt niet als het even niet gaat zoals je wilt. Ze haalt de beste versie van jezelf naar boven en gebruikt al haar eigen ervaringen die ze de afgelopen jaren heeft opgedaan.
Ik gun iedereen een Bernadette in zijn of haar leven.

Chantal Veldhoen

Mijn ervaring met mijn coach Bernadette is ontzettend positief.

Wat een fijne coach is ze.

Ze denkt mee, is beschikbaar bij vragen, helpt waar ze kan. Ze is zo betrokken, stuurt appjes die motivatie geven.

Ze heeft ontzettend veel kennis en tips. Hele fijne begeleiding. Ze doet dit vanuit haar hart, dat zie je en voel je.

Ze helpt je transformeren met je lijf en je mind.

Ik beveel haar van harte aan.

Danielle Feelders

Bernadette is op mijn pad gekomen in een tijd dat ik zelf niet goed in mijn vel zat. Ik deed tussen de middag powernapjes, omdat ik anders de dag niet door kwam. Terwijl ik nog maar 22 jaar was.

Door de coaching van Bernadette in combinatie met de producten kom ik de dag veel beter door zonder powernapjes en heb ik meer energie dan voorheen.

Door Bernadette haar fijne, vertrouwde en waardevolle coaching is het vlammetje in mij aangewakkerd en begeleidt ze mij nu in een traject, om zelf ook coach te worden. Daar ben ik heel dankbaar voor want ik leer ontzettend veel.
Wat de coaching door Bernadette voor mij bijzonder maakt is dat ze echt naar je luistert en verbinding met je maakt.

Sherlyn van de Ven