Over mij

Maak van je shit je kracht

Mijn naam is Bernadette Kasander en ik laat je inzien en ervaren wat het je oplevert als je ‘van je shit je kracht maakt’.

Je loopt steeds tegen dezelfde uitdagingen aan in het leven. Deze kosten je veel energie. Het zijn patronen waar je klaar mee bent. Alles kost je moeite. Je draait in rondjes en komt er niet meer uit. Je bent meer dan klaar met ‘jouw shit’, je wilt er iets aan doen, maar je weet gewoon niet hoe!

Om dit proces voor jou concreet te maken, heb ik de MIND-Switchmethode ontwikkeld. Het resultaat van de MIND-Switchmethode is dat je inziet hoe krachtig je bent. Je ontdekt je ware kern. Je wordt je bewust van jouw kwaliteiten, schat jezelf meer op waarde en zorgt beter voor jezelf (ook op het gebied van voeding). Met als positief gevolg dat je zelfverzekerder bent omdat je de waardering en erkenning aan jezelf geeft. Daardoor voel je je energieker, leef je in vrijheid en ben je gelukkiger. Er ontstaat onafhankelijkheid en persoonlijke groei.

Ik weet er alles van…

Wat jij voelt herken ik als de beste. Ook ik heb jarenlang in die rondjes gedraaid. Ik was een ongelukkig en onzeker meisje, kon mezelf totaal niet op waarde schatten, was een pleaser en stelde het belang van de ander altijd voorop. Ik werd geleefd en was afhankelijk van de mening, waardering en erkenning van anderen. Ik voelde mezelf nooit goed genoeg en was onzeker over mijn lichaam.

Dat had enorme gevolgen voor mijn zelfbeeld. Ik zorgde niet goed voor mezelf en mijn lichaam en had een ongezonde relatie met voeding waardoor ik flink overgewicht had. Om bepaalde gevoelens en pijn niet te voelen, stopte ik mezelf vol met slechte en suikerrijke rommel, waardoor ik jarenlang te kampen had met een suikerverslaving.

Dit alles bij elkaar zorgde ervoor dat ik een aantal jaren geleden met een depressie en burn-out te maken kreeg. Ik kwam op het punt dat ik die patronen wilde doorbreken.

Afgelopen jaren heb ik veel verschillende coach-trajecten doorlopen waarbij ik mezelf binnenstebuiten heb gekeerd en heb ik vele lessen geleerd. Daardoor ben ik enorm gegroeid en ontwikkeld naar de onafhankelijke, sterke vrouw die ik nu ben.

Ik ben gelukkig, schat mijzelf op waarde, leef in vrijheid en geef de erkenning en waardering nu aan mijzelf.

Ik ben van mening dat als ik het kan, transformeren van ongelukkig en onzeker meisje naar de sterke vrouw die ik nu ben, dat jij dit ook kan! Ik wil je laten ervaren hoeveel vrijheid en geluk het je oplevert wanneer je ‘van je shit je kracht maakt’.

Waarom bij mij?

In 2019 ben ik afgestuurd als HBO Social Worker (uitstroomprofiel jeugd). In de afgelopen jaren heb ik verschillende cursussen en opleidingen gevolgd en mijzelf verder ontwikkelt. Ik heb ‘van mijn shit mijn kracht gemaakt’. Ik volg mijn hart, schat mijzelf op waarde, ben gelukkig en zelfverzekerd en leef daardoor in vrijheid. Ik sta in mijn authentieke kracht. Dit gun ik jou ook.

Door oprecht en zonder oordeel naar je te luisteren en de verbinding met jou te maken, creëer ik een veilige omgeving. Mijn coaching is persoonlijk en op maat, omdat ik aansluit bij jouw proces, wensen en doelen.

Om dit proces concreet te maken, heb ik de MIND-Switchmethode ontwikkeld.

Het is een helder en krachtig instrument voor persoonlijke groei en transformatie. Het resultaat van de MIND-Switchmethode is dat je inziet hoe krachtig je bent.

Ben je vastbesloten om iets te veranderen en kies je bewust voor persoonlijke groei en geluk? Ik heb nu een geweldige aanbieding voor je. Om met elkaar kennis te maken bied ik je nu een gratis Switch-gesprek.