Gratis

Switch gesprek

Lieve jij,

Loop jij steeds tegen dezelfde uitdagingen aan in het leven die jou veel energie kosten? Bijvoorbeeld het pleasen van mensen, het over je grenzen (heen) laten gaan, niet in vrijheid te leven of ontevredenheid over je huidige voeding- en leefstijl.

Word je geleefd?
Moet je steeds voldoen aan de verwachtingen van anderen?
Geef je jezelf geen prioriteit?
Voel je je onzeker en ongelukkig?
Voed je jezelf ongezond?
Ben je de regie over je leven kwijt?

Het negatieve gevolg is dat je niet vanuit jouw ware kern leeft en afhankelijk bent geworden van (de mening, waardering en erkenning) anderen.

Dit alles kost je zoveel energie, alles lijkt meer moeite te kosten, je draait in rondjes en komt er niet uit. Je bent meer dan klaar met ‘jouw shit’, je wilt er iets aan doen, maar je weet gewoon niet hoe!

Ik herken het

Wat jij voelt herken ik als de beste. Want ook ik heb jarenlang in die rondjes gedraaid en wilde die patronen doorbreken. Ik had ook geen idee hoe ik dat moest doen.

Afgelopen jaren heb ik veel verschillende coach-trajecten doorlopen waarbij ik mezelf binnenstebuiten heb gekeerd en ik vele lessen heb geleerd. Met deze opgedane kennis en wijsheid coach ik nu andere mensen naar de beste en gelukkigste versie van zichzelf.

Om dit proces concreet te maken, heb ik de MIND-Switchmethode ontwikkeld. Het resultaat van de MIND-Switchmethode is dat je inziet hoe krachtig je bent.

Waarom dit Switch gesprek?

Laagdrempelige manier om nader kennis met elkaar te maken.
Bespreekbaar maken en in kaart brengen van jouw wensen/behoefte/doelen.
Samen onderzoeken en komen we tot de ontdekking of ik voor jou de juiste coach bent op dit moment.

Praktische info

In een veilige omgeving, dit kan zowel online via een meeting of een fysieke afspraak in mijn praktijk in Nieuw en Sint Joosland, gaan we met elkaar in gesprek op een moment dat voor ons beiden goed uitkomt.

Normaal gesproken vraag ik €99,00 per Switch-gesprek.

Ik heb nu een geweldige aanbieding voor je. Om met elkaar kennis te maken bied ik je nu een gratis Switch-gesprek (t.w.v. 99,- euro).

Ben je vastbesloten om iets te veranderen en kies je bewust voor persoonlijke groei en geluk?

Vul hieronder je gegevens in. Ik neem zo snel mogelijk telefonisch contact met je op om het gratis Switch-gesprek met je in te plannen. Ik kijk ernaar uit jou te ontmoeten.

Liefs Bernadette

Aanvragen Switch gesprek

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*