“Dit boek is een aanrader en het zal de vonk van wijsheid en grootsheid in de lezer doen ontbranden” Marian Villée | levens- en energetisch coach

Met de billen bloot

De kracht van kwetsbaarheid

Met de billen bloot

De kracht van kwetsbaarheid

Bernadette is een dijk van een persoonlijkheid. Ze is een prachtig mens met het hart op de juiste plaats. Liefdevol en heel eerlijk. Na een reis van persoonlijke groei heeft ze van haar ‘shit haar kracht gemaakt’ en dit werd haar levensmotto. Ze deelt haar wijsheid en ervaringen via de MIND-Switchmethode, een krachtig instrument voor persoonlijke groei en transformatie. De onvoorwaardelijke liefde die Bernadette heeft voor anderen brengt positieve verandering teweeg. Dit boek nodigt je uit om haar inspirerende reis te volgen en jouw eigen kracht te ontdekken met de MIND-Switchmethode.

“Respectvol, vanuit liefde geschreven. Niet lijden, maar leiden, met volle overtuiging, geloof in zichzelf, haar trauma’s en zichzelf aangekeken en doorvoeld. Krachtig en doelgericht om nu anderen te ondersteunen met haar eigen methode. Het onzekere meisje gaat met haar billen bloot en heeft haar kwetsbaarheid als kracht ingezet. Je bent een voorbeeld voor velen.” 

Pauline Geluk | familieopsteller en systemisch coach

“Lees haar, kijk naar haar, ontmoet haar, werk met haar in een sfeer van vertrouwen en oprechte liefde. Ik kan je verzekeren dat ze zal doen wat ze kan, om ook jou meer te verbinden met jouw ziel in jouw eigen kern…”

Ellen Heltzel | hypnotherapeut

Lieve Bernadette, je boek heb ik uitgelezen. Het is een feest van herkenning! Het boek leest zo fijn omdat het in Jip en Janneke taal is geschreven, waardoor het voor iedereen goed te begrijpen is. Je bent net als een lotusbloem uit de modder met met je knop boven water die op openbloeien staat. Heel mooi en heel rauw. Zo prachtig hoe jij je staande hebt gehouden en nu echt steeds meer jezelf mag en kunt zijn. Je bent een prachtig mens. Lief, eerlijk, confronterend, direct en open minded. Dank je wel.

Nel van Maldegem

Ik heb je boek in 2 dagen uitgelezen. Een heerlijk boek met heel veel handvatten. Voor velen herkenbaar allemaal. Ik ga het ook zeker promoten bij mensen die struggles hebben. Dankjewel voor het schrijven en uitbrengen van het boek! Het gaat veel mensen die het lezen en er wat mee gaan doen, weer een stuk verder helpen.

Angela Prinsen

Het boek van Bernadette leest heel makkelijk, het is in zeer begrijpelijke taal geschreven. Ook het werkboek spreekt voor zich.
Na een, voor mij, vervelende decembermaand, heeft dit boek mij weer op de “rit” gekregen. Er staan veel laagdrempelige, bruikbare tips in.

Dank je wel Bernadette! Ik ben je enorm dankbaar!

Sonja Langerak

Ik ben helemaal niet iemand die graag leest. Maar ik ben aan haar boek begonnen en dezelfde middag had ik het boek nog uit. Wat een gaaf boek met veel herkenning en tips wat mij kunnen gebruiken om beter in het leven te staan.
Bernadette is een persoon waarbij je altijd je verhaal kwijt kan en ze helpt je waarbij nodig.

Naomi van Vroenhoven

Wauw Bernadette! Ik heb je boek gewoon al uit! Wat een mooi persoonlijk boek is het geworden, met zoveel mooie inzichten en heel makkelijk leesbaar. Je maakte me zo nieuwsgierig naar de MIND-Switchmethode, dat ik verder wilde lezen. Je hebt me geboeid tot de laatste letter. Vandaar ook in 1 ruk uitgelezen. Een aantal citaten heb ik al opgeschreven. Morgen begin ik weer opnieuw met lezen en ga ik ook de opdrachten erbij maken. Dank je wel voor je inspiratie! Je bent een pracht mens!

Sarah Philippi

Aanbeveling formulier

Laat hier jouw aanbeveling achter over mijn boek of mijn dienstverlening

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
Ik geef wel/geen toestemming om mijn foto te publiceren op de website*
Ik geef wel/geen toestemming om mijn naam te publiceren op de website*

“Dit boek is een inspiratie voor ieder mens!”  Erica Dingemanse | voedingscoach

Met de billen bloot

De kracht van kwetsbaarheid