De boeklancering, wat een feest!

door | jan 12, 2024 | Blog | 0 Reacties

Zaterdag 23-12-2023 was het zover, de lancering van mijn boek: Met de billen bloot – De kracht van kwetsbaarheid. Met een prachtige groep mensen die ik uitgenodigd had, vierden we deze mijlpaal bij strandpaviljoen Kon-Tiki Beach in Vlissingen. Wat een bijzondere middag was het en wat een gezellig feest! Er zijn prachtige speeches gegeven en ik heb zoveel mooie woorden ontvangen die mij ontroerd hebben. Alles klopte die middag, de locatie, de mensen, de heerlijke hapjes en drankjes. Kortom, ik kijk terug op een geweldig feest!

Ben je nieuwsgierig naar mijn boek? Je besteld hem HIER.

Heb je mijn boek al gelezen? Wil je mij dan helpen door jouw aanbeveling te delen? Dit kan HIER.

Liefs Bernadette

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees gratis 2 hoofdstukken van mijn boek!

en zet daarmee je eerste stap!